Store Cart {{itemsCount}}

Din Varukorg

{{ localization.closeButton }}
{{#each renderedItems}}
{{image thumbnailUrl "Product Thumbnail"}}
{{ title }}
{{{options}}}
-
{{ quantity }}
+
{{ ../localization.removeItem }}
{{#if hasOriginalPrice}}
{{ originalPrice }}
{{/if}}
{{ price }}
{{/each}}
  • Leverans nästa dag tillgänglig
  • Skickas samma dag
  • 30 dagars tillbaka-garanti
  • Betala med AVARDA
Hem / Rengöring

Rengöring

Eco-vänlig, prisbelönt rengöringsteknologi för hemmet från företaget som gav dig den ursprungliga ångrengöraren.

Djuprengöring

Djuprengöring

Våra prisbelönta ångrengörare är perfekta för djuprengöring runt hela hemmet. Från mattor till fönster eller gardiner till badrum.

Vardagsstädning

Vardagsstädning

För vardagsstädning erbjuder H2O®-sortimentet den senaste miljövänliga teknologin, som H2O e3™. Designad för att rengöra alla hårda ytor.

Tillbehör

Tillbehör

Vårt stora utbud av reservdukar och tillbehör utökar och förbättrar våra H2O®-produkter. Hitta äkta tillbehör från TVINS här.

Upptäck våra prisbelönta ångrengörare och miljövänliga mopp

###f###{{ productMainImageAlt }}

{{ product.title }}

{{{custom_field product 'badge_sale'}}}{{{custom_field product 'badge_clearance'}}}{{{custom_field product 'badge_black_friday'}}}

{{ originalPriceInterval }}
{{ priceInterval }}

Välj din idealiska ångmopp för mattor, golv och handhållen ångrengöring

Under över 14 år har H2O® hjälpt miljoner att rengöra, desinficera och avdofta med laboratoriebevisade, vattenbaserade rengöringsprodukter. Upptäck skillnaden med H2O®-rengöring med innovativa, ekonomiska och miljövänliga produkter. De är det perfekta sättet att säkert rengöra med förtroende och skydda dig och din familj!

Välj din nästa ångmopp från vårt prisbelönta sortiment av ångmoppar och handhållna ångrengörare. Djuprengör dina mattor, gardiner, kakel, golv och förseglade laminat utan skadliga kemikalier och ge ditt hem en djup, penetrerande rengöring som eliminerar bakterier, virus och bakterier, vilket hjälper dig att säkerställa ett verkligt desinficerat hem.

Ångrengörare är effektivare än andra rengöringsmetoder, så du sparar tid och energi varje gång du rengör ditt hem. Ångrengöring är det djurvänliga och barnvänliga sättet att rengöra hela huset, med bara superhett ånga för att desinficera badrum, sovrum, kök och vardagsrum. Vår H2O HD® Ångmopp är ett perfekt val - Ideal Home Approved, röstad som Bästa Fällbara Ångmopp i deras utmärkelser 2022. Och den kommer med ett utbud av hjälpsamma tillbehör, som en mattglidare, vinklad jetmunstycke och fönsterrengöringsverktyg.

Det är inte bara golv och mattor som kan dra nytta av rengöring med ånga. Många av våra ångmoppar är multifunktionella, byter till en handhållen ångrengörare för att ta itu med smuts, smuts och bakterier på köksbänkar, ugnar, diskbänkar, badkar och alla svårtillgängliga platser i ditt hem. Vår H2O Steam FX™ Pro Handhållen Ångrengörare är ett idealiskt val, och den konverterar till en golv-mopp på några sekunder.