Store Cart {{itemsCount}}

Din Varukorg

{{ localization.closeButton }}
{{#each renderedItems}}
{{image thumbnailUrl "Product Thumbnail"}}
{{ title }}
{{{options}}}
-
{{ quantity }}
+
{{ ../localization.removeItem }}
{{#if hasOriginalPrice}}
{{ originalPrice }}
{{/if}}
{{ price }}
{{/each}}
  • Leverans nästa dag tillgänglig
  • Skickas samma dag
  • 30 dagars tillbaka-garanti
  • Betala med AVARDA
Hem / Träning

Träning

Innovativa och effektiva träningslösningar för hemmet som enkelt kan förvaras men är laboratoriebevisade för att förbättra din hälsa och kondition.

Hela Kroppen

För total fitness, leta inte längre än vår kategori av produkter för hela kroppen. Dessa produkter kommer säkert att täcka varje område du behöver för att hålla dig i form och frisk.

Rörlighet & Flexibilitet

Ofte förbisedd, enkel rörlighets- och flexibilitetsövning är ett av de viktigaste områdena att fokusera på när vi blir äldre. Vårt utbud hjälper till att förbättra rörlighet och flexibilitet över hela kroppen.

Styrka

Utrustning utformad för att bygga styrka i hela din kropp. Om att bygga muskler är ditt mål är det här kategorin du bör sikta på.

Revolutionerande och prisbelönt träningsutrustning för hemmet från TVINS

###f###{{ productMainImageAlt }}

{{ product.title }}

{{{custom_field product 'badge_sale'}}}{{{custom_field product 'badge_clearance'}}}{{{custom_field product 'badge_black_friday'}}}

{{ originalPriceInterval }}
{{ priceInterval }}

Upptäck Våra Crosstrainers, Ab Trainers & Innovativa Hemmagym Utrustning

I över två decennier har TVINS Fitness ägnat sig åt att tillhandahålla innovativa och effektiva fitnesslösningar för alla fitnessnivåer och mål. Oavsett om du letar efter en kaloriförbrännande träning med låg påverkan, en helkropps stärkande maskin eller ett högenergiskt totalt träningsystem har TVINS Fitness en kvalitets träningsmaskin som är utformad specifikt för dina personliga behov till ett överkomligt pris. Med miljontals nöjda kunder över hela världen gör vi träning roligt på TVINS Fitness!